Søg jobbet
Nyhed
11.08.2020

Anton passer både sin rute og musikkarriere

Anton er omdeler og har samtidig godt gang i en musikkarriere

Anton passer sit job som omdeler onsdag og torsdag, og når han er færdig med det, så bruger han det meste af sin tid på at spille musik. Anton er nemlig rigtig godt i gang med en musikkarriere inden for heavy metal.

Vi tog en snak med Anton for at høre mere om, hvordan han får jobbet som omdeler og sin musikkarriere til at hænge sammen i sin hverdag.

Anton har været omdeler i ca. 1 år og omdeler aviser og reklamer på sin rute i Silkeborg. Som fritidsinteresse spiller Anton musik, og det har han gjort i fire år, og Anton spiller i to bands; Hajn og Nakkeknækker.

I bandet Hajn spiller Anton alle instrumenter selv og inviterer sangere med. Det har resulteret i en udgivet single ”Nut”, hvor Niklas Lykke fra Livløs synger. Bandet Nakkeknækker har Anton med to andre venner, hvor han spiller trommer.

Så hvordan får Anton tid til både omdelerjobbet og sin musikkarriere? Det tog vi en snak med Anton om:

”Det bedste ved omdelerjobbet er nok, at det er så fleksibelt, og at man tjener sine egne penge. Jeg er i øvelokale, så snart jeg har tid til det, og der passer omdelerjobbet jo rigtig godt ind, fordi jeg selv kan planlægge min tid”, siger Anton.

Så hvordan planlægger Anton sin tid, så han har tid til både skole, musik og at passe sin rute?

”Jeg går for det meste ud med reklamer efter skole. Det handler om at få det gjort, og så er det jo bare mega fedt at tjene sine egne penge,” fortæller Anton.

Anton planlægger derfor sin tid, så han får passet både sin rute, skole og fritidsinteresse, men hvad bruger han sin løn fra omdelerjobbet på?:

”Jeg bruger næsten alle de penge, som jeg tjener på omdelerjobbet, på musikudstyr og på at komme i studie. Studiet ligger i et øvelokale i Lydpotten, i Silkeborg. Og når man spiller alle instrumenter, bliver det hurtigt dyrt i guitarer, strenge, pedaler, trommeskind og stikker og så videre”, siger Anton og fortæller videre:

”Jeg tager ekstra ruter, når jeg har mulighed for det, så jeg kan tjene flere penge og få endnu mere tid i studiet og råd til musikudstyr. Jeg har nye numre klar og skal snart i studiet igen og indspille en EP”, siger Anton.

Og lige såvel som Anton gør det godt i omdelerjobbet, går det også rigtig godt med hans musik:

”Jeg er jo kun 14 år, og det går virkelig godt med musikken – det er jo helt vildt. Mine venner synes, det er så fedt, og både min mor og far bakker mig 100% op”, fortæller Anton.

Det er da også en karriere inden for musikken, som Anton satser og håber på i det lange løb:

”Min drøm er helt klart at leve af musikken. At komme på tour, spille koncerter og det hele”, siger Anton.

Vi ønsker Anton held og lykke med det hele, og siger mange tak for snakken.

Se videoen med Anton, hvor han fortæller om sit omdelerjob og sin musikkarriere