Søg jobbet
Nyhed
14.07.2020

Saxo er omdeler og medstifter af egen virksomhed

Saxo omdeler ruter på Amager, og han har sin egen virksomhed.

Saxo Merrild på 26 år har været ansat som omdeler hos FK Distribution siden 2019, og han har ruter på Amager, hvor han omdeler aviser og reklamer. Men udover omdelerjobbet, så er Saxo også selvstændig som medstifter af virksomhedenhandyhand.dk. Vi har taget en snak med Saxo om, hvorfor han blev omdeler hos FK Distribution, og hvordan jobbet stadig er en del af hans hverdag i dag.

Saxo startede med at omdele aviser og reklamer hos FK Distribution som et studiejob for at få en ekstra indtægt med fleksible arbejdstider til at supplere hans SU. Nu arbejder Saxo som digital ansvarlig, samtidig med, han fortsat omdeler ruter på Amager. Vi spurgte ham, hvorfor han til at starte med valgte at blive omdeler hos FK Distribution?:

”Jeg blev omdeler hos FK Distribution for at få en ekstra indtægt, mens jeg studerede. Sidenhen har jeg startet en virksomhed og fået endnu et job som digital ansvarlig i et rekrutteringsbureau, men jeg har valgt at forsætte som omdeler, fordi det er et dejligt afbræk i min ellers ret travle hverdag at komme ud og få luft og motion, samtidig med, jeg tjener penge.”

Saxo bruger meget tid på Pinploy.dk, der er en digital platform for småjobs. Her foregår meget af Saxos tid foran en computer med at skrive kode og håndtere digital markedsføring. Derfor er det også ”et rigtig dejligt afbræk at kunne komme ud i luften og strække benene, når jeg skal omdele ruter”, siger han.

Men det er ikke kun den friske luft, de fleksible arbejdstider og den ekstra indtægt, som Saxo værdsætter ved omdelerjobbet. Han kan nemlig trække på de erfaringer og oplevelser, som han har fra omdelerjobbet i sit andet job.

”Jeg synes, at arbejdet i min virksomhed Pinoply.dk på mange måder har samme ånd, som omdelerjobbet hos FK Distribution har. Som omdeler planlægger og strukturerer man selv sin tid, og den erfaring som jeg har fået herfra, har jeg taget med mig i mit arbejde som digital ansvarlig og mit iværksætterprojekt”, fortæller Saxo.

Og hvad byder fremtiden så på for Saxo, hans virksomhed og omdelerjobbet? Det er vi nysgerrige på at vide, og til det svarer Saxo:

”Selvom jeg får mere og mere travlt med min virksomhed, så vil jeg beholde jobbet som omdeler så lang tid som muligt. Jeg elsker fleksibiliteten i arbejdet som omdeler, og jeg får lov at møde en masse nye mennesker, og det kan jeg rigtig godt lide.”

Tak for en god snak til Saxo.