Søg jobbet
Nyhed
14.08.2019

Simon er den omdeler, der har taget flest ekstra ruter i denne sommer ...

Læs her hvor mange point, det har givet ham på kontoen til gaveshoppen.

Interview med Simon

13-årige Simon har indtil videre kun været ansat som omdeler i 4½ måned. Alligevel er han den unge omdeler i hele FK Distribution, der har taget flest ekstra ruter i denne sommerferie. Vi fangede ham på mobilen til et kort interview om jobbet som omdeler – og ikke mindst de mange ekstra ruter.

Simon valgte at blive omdeler fordi hans to ældre søskende har været det, og fordi han synes, det er meget sjovt at omdele reklamer og aviser: ”Man kommer jo ud i den friske luft, og får motion samtidig med at tjene penge”.

Og det med pengene er særligt vigtigt for Simon, fordi han selv betaler en del af sine ting derhjemme, fx telefon, iPad, PC, spil mv.

Udover lønnen for alle ruterne har Simon selvfølgelig også optjent point til FK gaveshoppen. I skrivende stund står der allerede 53.600 gode point på hans konto, og der skulle efter sigende være endnu flere på vej! ”Okay – det er faktisk flere point, end jeg havde forventet. Det er vildt! Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige…” lyder det lettere chokeret fra Simon, da vi fortæller ham, at han er omdeleren med flest ekstra ruter.

Da overraskelsen har lagt sig, er vi nysgerrige efter at høre, hvorfor Simon har valgt at tage så mange ekstra ruter i sin sommerferie? ”Jeg prøver at få nogle flere penge, fordi jeg sparer op til en ny BMX eller racercykel. Og derudover har jeg brug for en iPad – så det tænker jeg er målet med de mange point. Min far har sagt, at jeg har råd til en iPad efter sommerferien. Han synes også det er fedt, at jeg gider omdele så meget”.

Og Simon, der efterhånden er kommet sig over overraskelsen, fortsætter: ”Jeg synes det er et godt job, og jobbet har også gjort, at jeg især ved gruppearbejde i skolen, tager mere ansvar, end hvad jeg normalt ville have gjort”.

Vi synes, Simon er mega sej, og glæder os naturligvis på Simons vegne over, at han allerede nu har point nok til en iPad eller noget andet i gaveshoppen.

Godt gået, Simon!